Vásárlás menete

 

Az FMCGonline.hu webáruház egy nagykereskedelmi webáruház, amit elsősorban viszonteladók, cégek kiszolgálására hoztuk létre, de természetesen lakosági vásárlókat is ki tudunk szolgálni.

Vasárlához nem szükséges a regisztráció, de számos előnye származhat belőle.

A rendelés leadásának menete:

  •  A megrendelni kívánt termékek kosárba helyezése után ki kell választani az Önnek leginkább megfelelő szállítási és fizetési módot, majd elküldeni a rendelést.
  • A rendelés beérkezése után feldolgozzuk azt. Készletezzük, amiből rendelkezésre áll a kívánt darabszám azt összekészítjük. Ezután állapotértesítő e-mailben tájékoztatjuk Önt a rendelése állapotáról, az azonnal szállítható és az esetlegesen beérkezésre váró termékekről (amiből nincs a rendelt mennyiség raktáron) és azok beérkezésének várható idejéről. Ekkor Ön eldöntheti, hogy a rendelkezésre álló termékek kiszállítását kéri, vagy megvárja a hiányzó termékekeket is.
  • Az Ön által elfogadott a rendelésről, átutalás választása esetén, küldünk email-ben egy díjbekérőt az utaláshoz.  Fontos! Csak az általunk visszaigazolt és Ön által is elfogadott megrendeléshez küldött díjbekérő alapján utaljon.
  • Telefonon felvesszük a kapcsolatot a megadott telefonszámon kiszállítási időpont egyeztetése céljából illetve személyes átvétel esetén, hogy milyen idő intervallumban vehető át a rendelés. Budapest területére akár a rendelés leadási idejétől számított 2 munkanapon belül vállaljuk a házhozszállítást. Vidéki cím esetén 4-7 munkanap. Utalásos fizetés esetén az összeg beérkezése után tudunk csak szállítani.

 

Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu shopmania.hu olcsobbat.hu kirakat.hu