Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Vásárlás menete

 

Az FMCGonline.hu webáruház egy nagykereskedelmi webáruház, amit elsősorban viszonteladók, cégek kiszolgálására hoztuk létre, de természetesen lakosági vásárlókat is ki tudunk szolgálni.

Vasárlához nem szükséges a regisztráció, de számos előnye származhat belőle.

A rendelés leadásának menete:

  •  A megrendelni kívánt termékek kosárba helyezése után ki kell választani az Önnek leginkább megfelelő szállítási és fizetési módot, majd elküldeni a rendelést.
  • A rendelés beérkezése után feldolgozzuk azt. Készletezzük, amiből rendelkezésre áll a kívánt darabszám azt összekészítjük. Ezután állapotértesítő e-mailben tájékoztatjuk Önt a rendelése állapotáról, az azonnal szállítható és az esetlegesen beérkezésre váró termékekről (amiből nincs a rendelt mennyiség raktáron) és azok beérkezésének várható idejéről. Ekkor Ön eldöntheti, hogy a rendelkezésre álló termékek kiszállítását kéri, vagy megvárja a hiányzó termékekeket is.
  • Az Ön által elfogadott a rendelésről, átutalás választása esetén, küldünk email-ben egy díjbekérőt az utaláshoz.  Fontos! Csak az általunk visszaigazolt és Ön által is elfogadott megrendeléshez küldött díjbekérő alapján utaljon.
  • Telefonon felvesszük a kapcsolatot a megadott telefonszámon kiszállítási időpont egyeztetése céljából illetve személyes átvétel esetén, hogy milyen idő intervallumban vehető át a rendelés. Budapest területére akár a rendelés leadási idejétől számított 2 munkanapon belül vállaljuk a házhozszállítást. Vidéki cím esetén 4-7 munkanap. Utalásos fizetés esetén az összeg beérkezése után tudunk csak szállítani.